TANDARTSPRAKTIJK IN DEN HAAG
Een vaste tandarts voor iedereen in Den Haag

Mondzorg praktijk in Den Haag
Een mondzorg praktijk met de hoogste kwaliteit in Den Haag

Kliniek voor tandheelkunde in Den Haag
Een tandheelkundige Kliniek met hechte vertrouwensband en transparantie

Cosmetische tandheelkunde
De cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor de nieuwe ontwikkelde technieken voor iedereen bereikbaar zijn. De cosmetische tandheelkunde is vandaag de dag door al die nieuwe ontwikkelingen en bewezen technieken niet meer prijzig en langdurig in behandelingen.
Bij het toepassen van cosmetische tandheelkunde houden wij bij SB tandartsen zowel het functionele als het esthetische aspect voor ogen. Tijdens cosmetische behandelingen wordt bij onze tandartspraktijk in Den Haag met behulp van zogenoemde facing, kronen, bruggen en eventueel onlay-Inlays technieken aan een mooi en volledig gebit gewerkt. Een glimlach met mooi en volledig gebit heeft een positief effect op de zelfvertrouwen van mensen.
Tandarts Mw. S. Baghbani heeft zich in afgelopen jaren met succes in Den Haag en omgeving bewezen in cosmetische tandheelkunde. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste resultaat bij onze tandartspraktijk in Den haag.
Wilt u meer weten over esthetische tandheelkunde, facing, kronen en bruggen? Wij nodigen u van harte uit bij ons in de tandartspraktijk voor een oriƫnterend gesprek. U kunt contact opnemen met ons via BEL MIJ TERUG.
Tandartspraktijk SB Tandartsen
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten