TANDARTSPRAKTIJK IN DEN HAAG
Een vaste tandarts voor iedereen in Den Haag

Mondzorg praktijk in Den Haag
Een mondzorg praktijk met de hoogste kwaliteit in Den Haag

Kliniek voor tandheelkunde in Den Haag
Een tandheelkundige Kliniek met hechte vertrouwensband en transparantie

TANDEN BLEKEN - HOLLYWOOD SMILE

Tanden Bleken is een aanvullende behandeling, voor complete mondgezondheid.
De levensstijl en eetgewoonten kunnen ertoe leiden dat uw tanden witheid verliezen en tandverkleuring kan optreden. Tandverkleuring kan optreden bij het gebruik van o.a. koffie, thee, tabak, rode wijn en andere voedingsmiddelen of medicijnen. Een bleekbehandeling kan een oplossing bieden voor mensen die ontevreden zijn met de kleur van zijn of haar tanden.
Om een stralende witte lach terug te krijgen wordt bij SB Tandartsen gebruik gemaakt van de volgende twee mogelijkheden via verschillende methodes.

Tanden bleken onder begeleiding van tandarts of mondhygiënist


De tandarts en preventieassistente van SB Tandartsen controleren eerst de status van u gebit en tandvlees. Hierna krijgt u uitleg over een verantwoorde thuisbehandeling methode die alleen verkrijgbaar is bij erkende tandartsen. U kunt onderbegeleiding van tandarts en onze assistentes een wittere, stralendere glimlach krijgen met behulp van een erkende methode die door de andarts speciaal op maat is gemaakt voor u.
Voordelen:
- Ideaal voor mensen die een thuis bleekbehandeling willen die optimaal op hen is toegesneden.
- Duurzaam resultaat.
- Kostenbesparing op lange termijn.

Tanden bleken door tandarts of mondhygiënist


De tandarts en preventieassistente van SB Tandartsen in Den Haag kunnen uw tanden na controle in aantal stappen veilig en pijnloos bleken door een verantwoorde methode. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een zeer veantwoorde methode zonder tussenkomst van warmte en oncomfortabele lichten.
Voordelen:
- De resultaten zijn direct zichtbaar.
- U krijgt direct na Tanden bleken persoonlijke advies en instructies van de tandarts en onze assistentes hoe uw behaalde resultaat kunt behouden.

Wilt u meer weten over tanden bleken? verdere Voordelen van genoemde mogelijkheden? Neemt u dan contact met onze tandartspraktijk in Den Haag of maak gebruik van BEL MIJ TERUG optie.
Tandartspraktijk SB Tandartsen
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 19:30
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten