TANDARTSPRAKTIJK IN DEN HAAG
Een vaste tandarts voor iedereen in Den Haag

Mondzorg praktijk in Den Haag
Een mondzorg praktijk met de hoogste kwaliteit in Den Haag

Kliniek voor tandheelkunde in Den Haag
Een tandheelkundige Kliniek met hechte vertrouwensband en transparantie

Wie zijn wij
Een hechte vertrouwensband, volledige transparantie en betrokkenheid met onze patiënten zijn de belangrijkste kernwaarden van ons team bij Tandartspraktijk SB Tandartsen. Het team van SB Tandartsen probeert met deze kernwaarden elke dag de wensen en behoeften van de patiënten centraal te stellen en patiënten te voorzien van mondzorg met de hoogste kwaliteit in Den Haag.

Wij realiseren ons dat een bezoek aan de tandarts in sommige situaties ongemakkelijk, stressvol dan wel angstig kan zijn voor de patiënten. Om dergelijke ongemakkelijkheden te voorkomen gelooft ons team in het creëren van een vertrouwensband door een vast samengesteld team van één tandarts en twee preventieassistenten en een mondhygiënist. Het onder behandeling zijn bij één vaste tandarts bij ons tandartspraktijk in Den Haag betekent doorgaans dat alle behandelingen volledig door een ervaren tandarts worden uitgevoerd. Het gaat hierbij steeds om een behandeling waarbij het belang van de patiënt voorop staat en de patiënten te allen tijde met hun vragen of opmerkingen bij de behandelende vaste tandarts Mw. S. Baghbani terecht kunnen.

Daarnaast begrijpt ons team heel goed dat door de voortdurende wijzigingen van de tandartstarieven door NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en verzekeringspolissen bij de verzekeringsmaatschappijen het kan voorkomen dat de patiënten niet meer weten waar zij aan toe zijn. Wij streven dan ook naar volledige transparantie en geven u graag een indicatie over de verwachten kosten en de dekkingen vanuit de verzekeringsmaatschappijen.

Met een hechte vertrouwensband en transparantie als belangrijke speerpunten van onze tandartspraktijk in Den Haag, proberen wij de betrokkenheid met onze patiënten te vergroten.

Het team van SB Tandartsen

Tandarts
Tandartspraktijk SB Tandartsen Den Haag, Tandarts Mw S. Baghbani
Mw. S. Baghbani
Tandarts

Tandarts Mw. S. Baghbani heeft de opleiding tandheelkunde aan de Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd.

Telefoon: 070 389 32 32

Email: info@sbtandartsen.nl

Lees verder
Paro-preventieassistente
Tandartspraktijk SB Tandartsen in Den Haag
Sana
Paro-preventieassistente

Sana heeft al ruim 10 jaar ervaring als Paro-preventieassistente. Bij Sana heeft het realiseren van een goede mondgezondheid, gezond tandvlees, een frisse adem en stralende tanden de prioriteit. Naast mondhygiëne voor volwassenen, behandelt Sana heel graag de kinderen op speelse wijze en in begrijpelijke taal.

Telefoon: 070 389 32 32

Email: info@sbtandartsen.nl

Preventieassistente
Tandartspraktijk SB Tandartsen in Den Haag
Katinka
Preventieassistente

Bij Katinka staan de patiënten centraal en vertrouwen van patiënten is wat haar dierbaar is. Zij zorgt voor een rustige sfeer in de praktijk waardoor prettige relatie en vertrouwen ontstaat tussen de patiënten en de tandarts. Katinka zorgt ervoor dat er altijd ruimte is voor vragen en aanmerkingen, welke mogelijkheid tot verbetering biedt. Een goede mondgezondheid en nazorg bij kinderen, volwassenen en ouderen heeft bij Katinka de prioriteit.

Telefoon: 070 389 32 32

Email: info@sbtandartsen.nl

Preventieassistente
Tandartspraktijk SB Tandartsen in Den Haag
Niyan
Preventieassistente

Persoonlijke ontwikkeling staat bij haar hoog in het vaandel waardoor zij zich actief bezig houdt met bij en nascholing in tandheelkunde. Stralende tanden en mooie gebit heeft bij Niyan de prioriteit. Om dit doel te realiseren stelt zij samen met Mw. S. Baghbani en patiënten een persoonlijk behandelplan op voor Esthetische en Cosmetische behandelingen en begeleid zij de patiënten door het gehele traject. Naast mondhygiëne biedt zij de mogelijkheid aan op een verantwoorde manier de tanden en kiezen witter te maken.

Telefoon: 070 389 32 32

Email: info@sbtandartsen.nl