TANDARTSPRAKTIJK IN DEN HAAG EN LANSINGERLAND
Een vaste tandarts voor iedereen in Den Haag en Lansingerland

Mondzorg praktijk in Den Haag en Lansingerland
Een mondzorg praktijk met de hoogste kwaliteit in Den Haag en Lansingerland

Kliniek voor tandheelkunde in Den Haag en Lansingerland
Een tandheelkundige Kliniek met hechte vertrouwensband en transparantie

Wie zijn wij
Een hechte vertrouwensband, volledige transparantie en betrokkenheid met onze patiënten zijn de kernwaarden van het team van Tandartspraktijk SB Tandartsen. Het team van SB Tandartsen probeert met deze kernwaarden elke dag de wensen en behoeften van de patiënten centraal te stellen en patiënten te voorzien van mondzorg van de hoogste kwaliteit in Den Haag en Lansingerland.

Wij realiseren ons dat een bezoek aan de tandarts in sommige situaties ongemakkelijk, stressvol dan wel angstig kan zijn voor de patiënten. Om dergelijke ongemakkelijkheden te voorkomen gelooft ons team in het creëren van een vertrouwensband door een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Het onder behandeling zijn bij onze tandartspraktijk in Den Haag en Lansingerland betekent doorgaans dat alle behandelingen volledig door een ervaren tandarts worden uitgevoerd. Het gaat hierbij steeds om een behandeling waarbij het belang van de patiënt voorop staat. de patiënten kunnen te allen tijde met hun vragen of opmerkingen bij de behandelende vaste tandarts.

Daarnaast begrijpt ons team heel goed dat door de voortdurende wijzigingen van de tandartstarieven door NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en verzekeringspolissen bij de verzekeringsmaatschappijen, het kan voorkomen dat de patiënten niet meer weten waar zij aan toe zijn. Wij streven dan ook naar volledige transparantie en geven u graag een indicatie over de verwachten kosten en de dekkingen vanuit de verzekeringsmaatschappijen.

Met een hechte vertrouwensband en transparantie als belangrijke speerpunten van onze praktijken, proberen wij de betrokkenheid met onze patiënten te vergroten.

Het team van SB Tandartsen.

Tandartsen
Tandartspraktijk SB Tandartsen Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, bleiswij, Den Haag, Tandarts Mw S. Baghbani
Mw. S. Baghbani
Tandarts

Tandarts Mw. S. Baghbani (BIG Nr. 79913473702) heeft de opleiding tandheelkunde aan de Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd.

Telefoon: 010 210 98 45 070 389 32 32

Email: info@sbtandartsen.nl

Lees verder
Tandartspraktijk SB Tandartsen Den Haag, Tandarts Dhr Vasilis
Dhr. Vasilis
Tandarts

Tandarts Dhr. Vasilis (BIG Nr. 69921670402) is gedreven door passie voor zijn vak en haalt zijn vreugde uit het streven naar perfectie. Als algemeen practicus is Dhr. Vasilis tevens gespecialiseert in endodontische behandelingen en vaardig in esthetiek en functieherstel van gebit.

Telefoon: 070 389 32 32

Email: info@sbtandartsen.nl

Lees verder